Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επτάρα... κορυφής!

Επτάρα... κορυφής!
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 - 15:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Παίδων πέρασε ο Ολυμπιακός μετά το ευρύ 7-0 επί του ανήμπορου να αντιδράσει, Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες ήταν φυσικά καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και ήδη το σκορ ήταν 5-0 στο ημίχρονο και 4-0 στο 20'. Τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι... Μονότερμα έπαιξε τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός, που άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Σταμούλη με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ντόη, να κάνει το 1-0.

Στο 16' ο Συρμής με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του αντιπάλου πορτιέρο σε σουτ του Σπυριδάκη, ενώ το 3-0 έγινε στο 18' με κεφαλιά του Σπυριδάκη. Δύο λεπτά αργότερα, έγινε το 4-0 για τον Ολυμπιακό, όταν ο Συρμής μετά από πάσα του Σταμούλη ανέβασε σε κενή εστία κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στο 30' χάθηκε πέναλτι κιόλας για τον Ολυμπιακό, με τον Συρμή να στέλνει την μπάλα άουτ, αλλά αυτό δεν κόστισε στον Θρύλο, που στο 36' έκανε ο 5-0 με τον Σταμούλη να περνάει ακόμα και τον αντίπαλο πορτιέρο.

Το 6-0 έγινε στο 69' μετά από κόρνερ του Λιοφάγου και σουτ του Κατσογιάννη, ενώ το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε από τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τον ίδιο τρόπο, μόνο που ο Κατσογιάννης έβαλε το γκολ με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης (45' Τσιούρης), Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γίγινης (60' Παστράς), Ντόη, Κίτσος (56' Λιοφάγος), Σπυριδάκης, Σταμούλης (56' Παπανικόπουλος), Συρμής (51' Σταμέλλος), Καραπαναγιωτίδης

Αστέρας Τρ.: Κολοστούμπης Π., Μπαλάσης, Ξεπαπαδάκης (41' Παπαζαφειρόπουλος), Χαντζής (41' Μεταξάς), Διονυσόπουλος, Τζιούμης, Κουιμέλης, Κολοστούμπης Β., Αντωνάκης, Χριστόπουλος, Καταμάτζε (79' Κωστούρος)

Διαβάστε επίσης

«Καταιγιστικοί» οι Έφηβοι

«Καταιγιστικοί» οι Έφηβοι

Με 4-0 επικράτησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη. Πολύ ωραία μπάλα από τους Πειραιώτες.