Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 18:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Γιουβέντους, φτάνοντας στη νίκη με 2-0 για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League της UEFA.

Ο Βασίλης Βούζας με δηλώσεις του στο gavros.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους κανέναν από την ομάδα. Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μπόρεσαν να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε επίσης ότι πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο τους σερί, αρχής γενομένης στο ματς με τον Παναιτωλικό, με στόχο την κατάκτηση ακόμη ενός εγχώριου τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βούζα:

Για το ματς με την Γιουβέντους:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σύλλογο με μεγάλο όνομα και ιστορία. Νομίζω ότι η πορεία μας στο Youth League, μπορεί να μην μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά μας βοήθησε να συλλέξουν οι παίκτες μας εμπειρίες από ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο που έχουμε στον ελληνικό χώρο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος πιστεύοντας ότι θα κάνουμε την ανατροπή και θα πετύχουμε και τη φετινή σεζόν τους στόχους μας».

Για την βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού:

«Είμαστε σε πολύ καλή πορεία. Οι παίκτες έχουν καταλάβει την τακτική που πρέπει να έχουμε. Είναι βελτιωμένοι και στην ατομική συμπεριφορά. Εχει αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία της ομάδας και όλα αυτά οδήγησαν να έχουμε αυτή την εικόνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όπως είπα και στα παιδιά ήταν ένας αγώνας που θα έπρεπε να κερδίσουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο, στο κορυφαίο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό είναι ένας διαφορετικό ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε στην ελληνική πραγματικότητα, θα παίξουμε ένα ματς κόντρα σε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε όλα τα προσόντα και όλες τις δυνατότητες να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε έτσι τα νικηφόρα αποτελέσματα

Διαβάστε επίσης

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τον Παναιτωλικό και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να φτάσουν σε ακόμη ένα τρίποντο, πλησιάζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ντεμπούτο στην Κ20 για τον Μπουλάρι

Ντεμπούτο στην Κ20 για τον Μπουλάρι

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο ματς των Νέων κόντρα στην Γιουβέντους, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του συγκεκριμένου τμήματος της Ακαδημίας.

«Τρομερή εμπειρία!»

«Τρομερή εμπειρία!»

Ο Γιώργος ξενιτίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε το Youth League, ως μια σπουδαία εμπειρία, αλλά και «σχολείο».