Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επτά στα επτά για τις Ακαδημίες

Επτά στα επτά για τις Ακαδημίες
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 13:06

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες της Ακαδημίας που δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League αλλά στο «Attica Cup», στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και στο «Θουκυδίδειο».

Αναλυτικά...

*Κ-16: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πέτυχαν οι: Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τιμολέων, Ασλανίδης, Δεληγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Παυλής, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Κεραμίδας, Κατσαβάκης, Θεοδωρίδης/ Αρσενίδης, Πολύδωρος, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Νικόλης, Παπαδόπουλος Ν., Τόλιος, Τσάβος.

*Κ-15: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-3

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Σταμέλος, Πάστρας, Ιμπαγάσα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ρόκου, Δούμας, Κατσόγιαννης, Τσιουρής, Γαρμπής, Πάστρας, Κασέμι, Σταμέλος, Μαρίνης, Τάμπος, Παπανικόπουλος/ Ιμπαγάσα, Παπακωνσταντίνου, Αμανατίδης, Πούλιος.

*Κ-14: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 3-0

Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Γλογοβίτης, Φλώκος, Κατσαούνος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Μπομπότης, Κατσαούνος, Σταυρόπουλος, Γλογοβίτης, Αρβανιτάκης, Αλέξης, Φλώκος/ Πούλιος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Ρέτσος.

*Κ-13: Ολυμπιακός-Οδηγήτρια 3-0

Για την ομάδα του Χρήστου Σκαλτσά σκόραραν οι: Αθανασίου, Διαμαντόπουλος, Παπακανέλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κοκμοτός, Μουζακίτης, Δόριζας, Καραμπάγιας, Χουρδάκης, Σταράκης, Ιασωνίδης, Λεγάκης, Διαμαντόπουλος, Αθανασίου, Τουλγέρογλου/ Χατζηανόγλου, Δρόσος, Παπακανέλος, Παρασκευάς.

*Κ-13: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Τα γκολ πέτυχαν οι: Φαλέκας, Λεγάκης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τροίζης, Βασιλάκος, Παρασκευάς, Τόλι, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Χατζόγλου, Ρουμελιώτης, Παπακανέλος, Φουστέρης, Φαλέκας/ Γεωργούλιας, Δρόσος, Συρίγος, Λεγάκης.

*Κ-11: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1

Το γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχε ο Φίλης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μαλλικούρης, Πρίφτι, Θεοδωρίδης, Γιωτόπουλος, Φίλης, Κτενάς, Πασαμιχάλης, Πλης, Μενεγάτος/ Χαραλαμπίδης, Τσίτος, Σπυρόπουλος, Μαχαίρας, Μανωλάκος, Πανώρηος.

*Κ-9: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 6-2

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μαγλόγιαννης, Γούσιος, Σεϊντόλι (2), Μυλωνάς (2).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ταβουλάρης, Γούσιος, Πλης, Ζώγας, Σεϊντόλι, Τσαλαπατανάκης, Μαγλόγιαννης, Μυλωνάς, Μαρούλης, Σαμουργασίδης, Συριβλής, Τσολακάκης.

Διαβάστε επίσης

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τον Παναιτωλικό και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να φτάσουν σε ακόμη ένα τρίποντο, πλησιάζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δίδαξε νεαρούς φοιτητές ο Βούζας

Δίδαξε νεαρούς φοιτητές ο Βούζας

Ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας επισκέφτηκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και έδωσε πολύτιμες συμβουλές σε νεαρούς φοιτητές, σε ένα σεμινάριο προπονητικής που διήρκησε 1,5 ώρα.

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League, ενώ ανέφερε ότι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο στην Κ20 για τον Μπουλάρι

Ντεμπούτο στην Κ20 για τον Μπουλάρι

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο ματς των Νέων κόντρα στην Γιουβέντους, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του συγκεκριμένου τμήματος της Ακαδημίας.