Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι

Μόνο νίκη στο Αγρίνιο θέλουν οι Νέοι
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 21:46

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε την Τρίτη η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, παίρνοντας την νίκη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Γιουβέντους με 2-0.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έκλεισαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το UEFA Youth League και πλέον επικεντρώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν άλλωστε που τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι θέλουν τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας, προκειμένου να πλησιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες της Κ20 του Θρύλου δείχνουν στους τελευταίους τους αγώνες ότι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος του πρωταθλήματος ακόμη έναν τίτλο και στο Αγρίνιο αναμένεται να τα δώσουν όλα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαβάστε επίσης

Δίδαξε νεαρούς φοιτητές ο Βούζας

Δίδαξε νεαρούς φοιτητές ο Βούζας

Ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας επισκέφτηκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και έδωσε πολύτιμες συμβουλές σε νεαρούς φοιτητές, σε ένα σεμινάριο προπονητικής που διήρκησε 1,5 ώρα.

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

«Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League, ενώ ανέφερε ότι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα.