Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στα πρότυπά τους οι μικροί της Σχολής του Θρύλου στα Χανιά (pics)

Δίπλα στα πρότυπά τους οι μικροί της Σχολής του Θρύλου στα Χανιά (pics)
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 09:39

Στην Κρήτη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (20/12) κόντρα στον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος. Την ευκαιρία αυτή, ότι βρίσκονται στο νησί τους οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Θρύλου, εκμεταλλεύτηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής των «ερυθρόλευκων» στα Χανιά.

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η πρώτη ομάδα και φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τα πρότυπά τους. Μάλιστα, οι νεαροί παίκτες έβγαλαν πάρα πολλές φωτογραφίες και πήραν δεκάδες αυτόγραφα από τα είδωλά τους, με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να μην τους χαλάνε χατίρι και να μοιράζουν με αυτό τον τρόπο χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Η Σχολή Χανιών είναι μια από τις 46 του Δικτύου του Ολυμπιακού ανά τον κόσμο και είναι τυχερή γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού ταξιδεύει συχνά στα κόκκινα Χανιά. Φυσικά στο ξενοδοχείο της πρώτης ομάδας έδωσαν το παρών όλα τα στελέχη και οι προπονητές της Σχολής αλλά και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.

Διαβάστε επίσης

Εντός και οι δύο

Εντός και οι δύο

Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Σάββατο για τους Νέους και τους Εφήβους.