Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε την κούρσα για το πρωτάθλημα» (vid)

«Να συνεχίσουμε την κούρσα για το πρωτάθλημα» (vid)
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 12:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, εδραιώνοντας τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα, όντες ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας στο gavros.gr αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία κατάφεραν να συνδυάσουν με ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Βασίλης Βούζας αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή, ενώ επισήμανε πως πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο εξ' αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ, στον οποίο θα κυνηγήσουν τη νίκη, προκειμένου να κλείσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τους τρεις βαθμούς, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε και τις νίκες. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια διάθεση και με την ίδια νοοτροπία. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι τις γιορτές και θα προσπαθήσουμε και εκεί να είμαστε νικητές και να συνεχίζουμε την κούρσα που κάνουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση που έχει βγάλει η ομάδα:

«Νομίζω ότι η ομάδα και οι παίκτες έχουν αντιδράσει. Παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, σκοράρουμε αρκετά γκολ. Εχει βελτιωθεί και η αμυντική μας λειτουργία σε πολύ σημαντικό βαθμό. Είμαστε σε πολύ σωστό δρόμο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό κάθε ημέρα πρέπει να διορθώνεσαι. Επομένως, είναι πολύ σημαντική και η ατομική και η ομαδική βελτίωση».

Για το ποιο είναι το πρόσημο του πρώτου μισού της φετινής σεζόν:

«Σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους από τη στιγμή που δεν βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, γιατί αυτό έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Ομως μάθαμε από τα λάθη μας, τα διορθώσαμε και έχουμε ξεκινήσει μία κούρσα ένα ντεμαράζ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, εφόσον και οι συνθήκες είναι ιδανικές, προκειμένου να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ8

Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ8

Το μικρότερο τμήμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού άρχισε να προπονείται κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους, Παντελή Μπούσια.

Εντός και οι δύο

Εντός και οι δύο

Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Σάββατο για τους Νέους και τους Εφήβους.