Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εχουμε άλλους 15 τελικούς»

«Εχουμε άλλους 15 τελικούς»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 17:53

Οι Νέοι του Ολυμπιακού κέρδισαν εύκολα με 2-0 την Λάρισα και έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017.

Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ικανοποίησε τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε για πολλοστή φορά ότι στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του τίτλου και πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει μπροστά της άλλους 15 τελικούς!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερη και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται την βοηθούν. Τελειώσαμε το 2017 με νίκη και έχουμε άλλους 15 τελικούς το 2018. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Καλές γιορτές με υγεία σ' όλους».

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη για τους Νέους

Εύκολη νίκη για τους Νέους

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Λάρισας με 2-0 και έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017 – Εβδομη σερί επιτυχία για την ομάδα του Βασίλη Βούζα.

«Κόλλησαν» στο μηδέν ο Έφηβοι

«Κόλλησαν» στο μηδέν ο Έφηβοι

Στο 0-0 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία δεν μπόρεσε να μειώσει όσο θα ήθελε τη διαφορά.

Κέρδισαν τον... Κούη

Κέρδισαν τον... Κούη

Σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη, οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κέρδισαν τέσσερις φορές τις αντίστοιχες ομάδες της «Ακαδημίας Κούη».