Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά ο Ολυμπιακός

Δίπλα στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 12:44

Στο πλευρό του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά βρίσκεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στήριξε έμπρακτα την πρωτοβουλία του να ανεβάσει στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης την θεατρική παράσταση «Ο Μεγαλέξανδρος νικάει τον δράκο».

Η θεατρική παράσταση ανέβηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και την παρακολούθησαν παιδιά των κοινωνικά ευπαθών ομάδων των Δήμων Πειραιά, Περάματος, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Κορυδαλλού.

Παράλληλα, το «παρών» στην παράσταση έδωσε ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, αλλά και ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Οι «ερυθρόλευκοι» μοίρασαν δώρα και έδειξαν έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες.

Ο Μασούλας μιλώντας για αυτή την ενέργεια σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά για τη διοργάνωση της παιδικής θεατρικής παράστασης για τα παιδιά των κοινωνικά ευπαθών ομάδων του Δήμου Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής. Αθλητές από την Ακαδημία μας μοιράζουν σήμερα δώρα του Ολυμπιακού στους νεαρούς φίλους τους. Τα παιδιά της ομάδας μας δίπλα στα παιδιά του Πειραιά! Εύχομαι τα καλύτερα για το 2018 και να είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες για όλους».

Διαβάστε επίσης

Φιλική νίκη για την Κ17

Φιλική νίκη για την Κ17

Οι «ερυθρόλευκοι» την Δευτέρα αντιμετώπισαν στην Ντόχα σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Aspire Academy και επικράτησαν με 5-4 στα πέναλτι.