Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ΠΑΟ οι Παίδες, με Λαμία οι Νέοι, με Πλατανιά οι Εφηβοι

Με ΠΑΟ οι Παίδες, με Λαμία οι Νέοι, με Πλατανιά οι Εφηβοι
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 16:16

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν τα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των εορτών.

Αρχικά, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου οι Παίδες του Θρύλου θα υποδεχτούν στο Ρέντη στις 13:00 τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπακωστούλη θέλουν πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να πλησιάσουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου η Κ20 του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί στο Ρέντη στις 12:30 την Λαμία με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών που τρέχει εδώ και αρκετές εβδομάδες, με στόχο την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Λίγο νωρίτερα στις 12:00, οι Εφηβοι του Θρύλου θα αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά στην Κρήτη για την 16η αγωνιστική, με την ομάδα του Τάσου Θέου να έρχεται γεμάτη εμπειρίες από το ταξίδι της στο Κατάρ μετά την πρόσκληση της Aspire Academy.

Διαβάστε επίσης

Εβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Εβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Η Κ20 του Ολυμπιακού νίκησε την Θύελλα Ραφήνας με 2-0 και ο Βασίλης Βούζας είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του να αγωνίζονται.

Κούπα για την Κ13

Κούπα για την Κ13

Ακόμη μία επιτυχία για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την Κ13 να παίρνει την πρώτη θέση σε τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τις ημέρες των εορτών.

Δύο στα δύο για την Κ17

Δύο στα δύο για την Κ17

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Aspire με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπουλάρι.