Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούπα για την Κ13

Κούπα για την Κ13
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 13:38

Την πρώτη θέση σε τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τις ημέρες των εορτών πανηγύρισε η Κ13 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Χρήστου Σκαλτσά νίκησε και στα 4 ματς που έδωσε τους αντιπάλους της και έτσι σήκωσε ακόμη μία κούπα, παίρνοντας την πρώτη θέση στο τουρνουά “Boca”.

Στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 της Ακαδημίας Βιερίνια με σκόρερ τον Φαλέκα. Εν συνεχεία κέρδισε με 4-0 την Ακαδημία Παθιακάκη με τους Μουζακίτη, Παπακανέλο, Μπουμπουλίμα, Χουρδάκη να στέλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στον 3ο αγώνα επικράτησε με 4-0 του Κένταυρου με σκόρερ τους Σταράκη, Ιασωνίδη, Τουλγέρογλου, Παπακανέλο.

Στον τελικό ο Θρύλος κέρδισε με 6-1 τον Ατρόμητο με τα γκολ να τα σημειώνουν οι Διαμαντόπουλος, Χουρδάκης, Αθανασίου, Φαλέκας (2), Μπουμπουλίμα.

Στο τουρνουά έπαιξαν οι: Αθανασίου, Βασιλάκος, Γεωργούλιας, Διαμαντόπουλος, Δόριζας, Δρόσος, Ιασωνίδης, Καραμπάγιας, Κοκμοτός, Λεγάκης, Μουζακίτης, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Νινός, Παρασκευάς, Ρουμελιώτης, Σταράκης, Συρίγος, Τόλι, Τουλγέρογλου, Τροιζής, Φαλέκας, Φουστέρης, Χατζηανόγλου, Χουρδάκης, Παπακανέλος.

Από εκεί και πέρα η Κ10 τερμάτισε στην 4η θέση για το ίδιο τουρνουά. Η ομάδα του Κώστα Σοφιανού νίκησε 3 φορές, γνωρίζοντας όμως και 2 φορές την ήττα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-2 τον Αχαρναϊκό, με 5-0 την ART FC και με 2-0 τον Πανιώνιο ενώ ηττήθηκε με 3-1 από την Wooter FC και με 2-0 από τον Αριστέα Άργους.

Οι παίκτες που συμμετείχαν είναι οι: Σπυρόπουλος, Μουστάκης, Μιχαλακέλης, Βρυώνης, Μιχαηλίδης (2 γκολ ), Ποτουρίδης, Διαμαντάκος (1), Αυγουστίδης (2), Μουγγός, Σουχλάκης (3), Κούτρης (2), Πατρώνης, Γεωργαντάς, Καρυτινός (1), Καντεράκης.

Διαβάστε επίσης

Εβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Εβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Η Κ20 του Ολυμπιακού νίκησε την Θύελλα Ραφήνας με 2-0 και ο Βασίλης Βούζας είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του να αγωνίζονται.