Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοι μαζί δίπλα στην Κ15

Ολοι μαζί δίπλα στην Κ15
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 19:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μία οικογένεια είναι η Ακαδημία του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φάνηκε για ακόμη μία φορά στο ματς του Σαββάτου (13/01) της Κ15 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟ (2-0)..

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά ο διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο προπονητής της Κ20 του Θρύλου, Βασίλης Βούζας, ο Γενικός Αρχηγός των Νέων Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ16 Δημήτρης Μαυρογεννίδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Τοπολιάτης.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας των Πειραιωτών έχουν ως βασικό τους μέλημα να νικάει ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα και να σηκώνει κούπες. Δεν υπάρχουν ομάδες, αλλά υπάρχει η Ακαδημία και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά.

Το σύνολο του Γιώργου Παπακωστούλη έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα που έχει μάθε στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα να κερδίζει.

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας (ήττα με 5-4) είχε πεισμώσει τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και το μεσημέρι του Σαββάτου απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν μαγική εικόνα και η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι ομάδες του Θρύλου απέχουν κατά πολύ απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

«Σημαντική νίκη»

«Σημαντική νίκη»

Ο Γιώργος Παπακωστούλης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τον «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Τον «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Οι Παίδες του Θρύλου ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό και με γκολ από τους Κίτσο (42’) και Σπυριδάκη (80’) νίκησαν με 2-0.