Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντική νίκη»

«Σημαντική νίκη»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 18:56

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ για το ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ο τεχνικός του Θρύλου ανέφερε ότι η ομάδα του πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπακωστούλη:

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε να το κερδίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι. Είναι μια σημαντική νίκη αλλά δεν μας δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες αλλά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπράβο στα παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Ολοι μαζί δίπλα στην Κ15

Ολοι μαζί δίπλα στην Κ15

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι μία οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά στον αγώνα των Παίδων κόντρα στον ΠΑΟ, όπου άνθρωποι όλων των τμημάτων της Ακαδημίας έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, στηρίζοντας την Κ15 του Θρύλου.

Τον «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Τον «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Οι Παίδες του Θρύλου ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό και με γκολ από τους Κίτσο (42’) και Σπυριδάκη (80’) νίκησαν με 2-0.

Σας βλέπουν…

Σας βλέπουν…

Που να τηλεφωνούσε άραγε ο Τάκης Φύσσας την ώρα του αγώνα των Παίδων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό…