Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (21/01) οι Εφηβοι του Θρύλου

Με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (21/01) οι Εφηβοι του Θρύλου
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 13:49

Το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής για τις ομάδες της Ακαδημίας έκανε γνωστό η Σούπερ Λίγκα, με τους αγώνες του Θρύλου τόσο στην Κ20 όσο και στην Κ17 και Κ15 να είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού στις 14:00 θα υποδεχτούν στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τάσου Θέου βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟ, έχοντας όμως ματς λιγότερο, και έτσι θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Λίγο νωρίτερα, στις 12:00 οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» θα φιλοξενήσουν επίσης στο Ρέντη την Ξάνθη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών τους, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Τέλος, στις 11:30 της Κυριακής οι Παίδες, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα Κ15.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός Κ20-Ξάνθη Κ20 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός Κ20-Ξάνθη Κ20 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Την ομάδα της Ξάνθης αντιμετωπίζουν οι Νέοι του Ολυμπιακού και θέλουν τη νίκη με την οποία θα περάσουν υπό προϋποθέσεις στην κορυφή. Live στο gavros.gr.