Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα» (vid)

«Σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα» (vid)
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 13:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα επικράτησαν με 3-0 της Ξάνθης την προηγούμενη Κυριακή (21/01) στο Ρέντη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της Κ20 του Θρύλου, Βασίλης Βούζας δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του, κάτι το οποίο επισήμανε στις δηλώσεις του στο gavros.gr.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη, ωστόσο υπογράμμισε ότι όλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στις νίκες και να κατακτήσουν και φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη με την Ξάνθη:

«Νομίζω πήραμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ. Ωστόσο, σταθήκαμε τυχεροί και στις ευκαιρίες που κάναμε πετύχαμε 3 γκολ και αυτά μας έδωσαν και τη νίκη. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, καθώς έρχονται ακόμη πιο δύσκολα ματς. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να διεκδικούμε σε κάθε ματς τη νίκη, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το σερί νικών που τρέχει η ομάδα:

«Εχουμε βρει μια καλή χημεία. Είμαστε πιο οργανωμένη ομάδα, υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές και είμαστε και πιο αποτελεσματικοί, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν επηρεάστηκε παρά τις 2 αναγκαστικές αλλαγές και την απουσία του Βρουσάι:

«Είναι σίγουρα θετικό. Διαθέτουμε σχεδόν 30 παίκτες, οι οποίοι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να αποδώσουν σύμφωνα με το επίπεδο του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι που έρχονται και παιδιά από τον πάγκο και βοηθάνε και κατακτάνε τη νίκη χωρίς προβλήματα».

Διαβάστε επίσης

Διαπρέπουν και επιβραβεύονται

Διαπρέπουν και επιβραβεύονται

Οι Νικοπολίδης, Μποσκουϊδης και Νικόλης έγιναν επαγγελματίες και έκαναν το πρώτο βήμα για την προαγωγή τους στην πρώτη ομάδα.