Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «ερυθρόλευκοι» επαγγελματίες από νησιά!

Οι «ερυθρόλευκοι» επαγγελματίες από νησιά!
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 16:44

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (25/01)ανακοίνωσε την υπογραφήτριών ακόμη επαγγελματικών συμβολαίων από παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα από την Κ17 και την Κ20.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι συνεχίζουν να στηρίζουν και να επενδύουν στα νεαρά ταλέντα που υπάρχουν στα φυτώρια του συλλόγου, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Ο Νικήτας Νικόλης, λοιπόν, ο οποίος αγωνίζεται στους Εφηβους του Θρύλου ως αριστερός μπακ κατάφερε με την αξία του να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Νικόλης είναι ένα από τα τρία παιδιά που υπέγραψαν χθες το συμβόλαιο με την ομάδα (Νικοπολίδης και Μποσκουϊδης οι άλλοι δύο) με τον Νικήτα να έλκει την καταγωγή του από την Ρόδο.

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, φυσικά, δεν είναι ο μόνος που προέρχεται από κάποιο νησί της Ελλάδας και γίνεται επαγγελματίας στον Θρύλο, αφού στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν καταγωγή από τα νησιά της χώρας, γεγονός που δείχνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» επενδύουν στα νεαρά ταλέντα όλης της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρόστερ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού οι Γιάννης Βάρκας και Στάθης Λάμπρου έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και είναι από την Εύβοια, ο Άκης Τσιριγώτης που επίσης έχει υπογράψει συμβόλαιο είναι από την Ζάκυνθο, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και διαπρέπουν πλέον σε ανδρικές ομάδες ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Μανώλης Σάλιακας.

Ο Βούρος που έπαιξε και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και πλέον είναι στον ΑΠΟΕΛ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λέσβο, ενώ ο Μανώλης Σάλιακας, από την Κρήτη, που επίσης έπαιξε στην πρώτη ομάδα είναι πλέον βασικός στον Κισσαμικό. Ακόμη ο Αντώνης Φουάσης από την Σύρο αφού αγωνίστηκε για χρόνια στην Ακαδημία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και παίζει επίσης στον Κισσαμικό.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού επενδύει και στα παιδιά από τα νησιά της χώρας, με το ταλέντο να είναι άφθονο και τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν και να το αναδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, σε λίγες ημέρες στις 29-30 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει Scouting Camp στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, αναζητώντας νέα ταλέντα από ακόμη ένα νησί της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγή γηπέδου στο Scouting Camp του Θρύλου

Αλλαγή γηπέδου στο Scouting Camp του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει ανοικτά δοκιμαστικά στο Ρέθυμνο στις 29-30 Ιανουαρίου τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Αρμενων Ρεθύμνου και όχι στο Στάδιο Γάλλου, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Είδαν Θρύλο οι Νέοι (pic)

Είδαν Θρύλο οι Νέοι (pic)

Η Κ20 του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Τρίπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα και παρακολούθησε τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο μπάσκετ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα.