Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 18:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Σπουδαίο «διπλό» με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πήρε η Κ20 του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 3-1 του Ατρομήτου εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Το σύνολο του Βασίλη Βούζα έπαιξε μπαλάρα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δείχνοντας την ποιότητα και το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα. Οι Πειραιώτες εξαφάνισαν την μπάλα για περισσότερα από 65’ λεπτά και έκαναν φανερό ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμοι για την μεγάλη ανατροπή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαθέτουν την καλύτερη ομάδα για ακόμη μία χρονιά στο πρωτάθλημα Νέων και το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία τους έχει πεισμώσει, ώστε να τα δώσουν όλα και να πάρουν και φέτος το πρωτάθλημα.

Η εικόνα του Θρύλου στο ματς με τον Ατρόμητο είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας και αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν έτσι και στα 10 εναπομείναντα παιχνίδια θα καταφέρουν να κατακτήσουν το 4ο σερί τίτλο πρωταθλήματος.

Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν έναν Ολυμπιακό, όπως όλοι θέλουν να τον βλέπουν, με τους παίκτες της ομάδας να είναι σε μεγάλα κέφια και να αναγκάζουν τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς που έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Διαβάστε επίσης

Θρίαμβος στο ρελαντί!

Θρίαμβος στο ρελαντί!

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Εφήβων.