Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρίαμβος στο ρελαντί!

Θρίαμβος στο ρελαντί!
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 16:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 και διατήρησε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ στον έναν πόντο. Όλα κρίθηκαν σε ένα 12λεπτο στο Α' μέρος, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο 3-0.

Το 1-0 έγινε στο 28', με δυνατό σουτ του Μπουλάρι. Στο 37ο, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του και σκόρερ ήταν ο Τσακίρης με ωραία ενέργεια στο ύψος της περιοχής. Όσον αφορά στο 3-0, αυτό έγινε στο 40', μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπουλάρι, με τον Γεωργαντή να το εκτελεί και να ευστοχεί.

Το τελικό 4-0, έγινε στο 77ο λεπτό και μετά από ένα Β' μέρος όπου δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, αλλά με τον Ολυμπιακό να διαμορφώνει το σκορ με τον Ζαχαράκη, ύστερα από πολύ όμορφη ασίστ του Ντούλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Καραργύρης (72' Μαλάι), Δολαψάκης, Νικολής, Γκοτζαμανίδης (75' Μικρός), Μποσκουΐδης, Γλυνός (80' Τσέργας), Τσακίρης, Ράμα, Μπουλάρι (62' Ζαχαράκης), Μουγιός (66' Ντούλος), Γεωργαντής

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης (46' Πλουμάτος), Ματζουρανάκης, Αρβανίτης, Λαζαρίδης, Κανελλάκης (62' Τσάνης), Μπιλικαΐδης (62' Πετούσης), Αυγέρης (82' Κοπιτσής), Πατρινός, Τσέλιος (70' Οικονομίκος), Μάρκου

Διαβάστε επίσης

Έτσι έγινε το 3-0! (vid)

Έτσι έγινε το 3-0! (vid)

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 στον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Εφήβων, που έγινε το μεσημέρι στο Ρέντη.

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί

Η Κ20 του Ολυμπιακού έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον Ατρόμητο (1-3), θα μπορούσε να είχε σκοράρει ακόμη περισσότερα τέρματα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι πανέτοιμη για την μεγάλη ανατροπή.