Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λατρεία για Καρίμ (pics)

Λατρεία για Καρίμ (pics)
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 21:37

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την αποθέωση από τα πιτσιρίκια του Θρύλου γνώρισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έδωσε το παρών στα Καμίνια, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Σχολών του Ολυμπιακού στα Βοτσαλάκια και στο Καραϊσκάκη.

Οι μικροί αθλητές των Κεντρικών Σχολών των «ερυθρόλευκων» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα πρότυπά τους, με τον Ιρανό επιθετικό να μην χαλάει κανενός το χατίρι και να μην σταματάει να μοιράζει αυτόγραφα, καθώς και να βγάζει πάρα πολλές φωτογραφίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν έναν μικρό χαμό γύρω από τον Ανσαριφάρντ σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με τον σέντερ φορ των Πειραιωτών να μιλάει και να δίνει συμβουλές στα μικρά παιδιά της ομάδας.

Το «παρών» στην κοπή της πίτας δεν θα μπορούσε να μη δώσει και ο διευθυντής των Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, ο οποίος επίσης έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές του συλλόγου και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με νέες Ολυμπιακές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της περσινής σεζόν και φυσικά τα παιδιά που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν πλούσια δώρα.

Διαβάστε επίσης

Με Πανιώνιο οι Νέοι και οι Εφηβοι του Θρύλου

Με Πανιώνιο οι Νέοι και οι Εφηβοι του Θρύλου

H K20 του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί την Κυριακή (18/02) την αντίστοιχη ομάδα των «κυανέρυθρων», ενώ μία ημέρα νωρίτερα η Κ17 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Νεοσμυρνιώτες- Ρεπό έχουν οι Παίδες

Kυρίαρχοι οι Εφηβοι

Kυρίαρχοι οι Εφηβοι

H K17 του Ολυμπιακού μετράει σε 3 αναμετρήσεις με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ ισάριθμες νίκες με σύνολο τερμάτων 11-0!