Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη γιορτή στο Σικάγο (pics)

Μεγάλη γιορτή στο Σικάγο (pics)
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 11:59

Την πίτα της έκοψε προ ημερών η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο, με τους επικεφαλής, Γιάννη και Άντζελα Κοσμά να υποδέχονται τα παιδιά και τους γονείς τους.



Στην εκδήλωση, έγινε η κοπή της πίτας, όπως προαναφέρθηκε, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί, κέρδισαν πολλά δώρα. Παράλληλα, βραβεύτηκαν και όλες οι ομάδες της Σχολής, που κάνουν γνωστό το όνομα του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ.



Ο Γιάννης Κοσμάς από εκεί και πέρα, μιλώντας στο olympiacos.org, τόνισε. «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που είναι δίπλα μας σ' όλα. Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε στον Πειραιά και όχι στο Σικάγο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη παγκόσμια οικογένεια και εδώ στο Σικάγο το έχουν καταλάβει όλοι αυτό. Με τον σωστό προγραμματισμό, την καθοδήγηση και έχοντας όραμα θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα και θα στοχεύουμε πάντα στην κορυφή, γιατί απλά είμαστε Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης

Η επιτυχία θα συνεχιστεί… (vid)

Η επιτυχία θα συνεχιστεί… (vid)

Μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε στο «Scouting Camp» στο Ρέθυμνο, η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα στο 2018 έχει επιλέξει και άλλες πόλεις...

Με Πανιώνιο οι Νέοι και οι Εφηβοι του Θρύλου

Με Πανιώνιο οι Νέοι και οι Εφηβοι του Θρύλου

H K20 του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί την Κυριακή (18/02) την αντίστοιχη ομάδα των «κυανέρυθρων», ενώ μία ημέρα νωρίτερα η Κ17 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Νεοσμυρνιώτες- Ρεπό έχουν οι Παίδες