Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βγάλαμε πολλά από αυτά που θέλουμε ως Ολυμπιακός» (vid)

«Βγάλαμε πολλά από αυτά που θέλουμε ως Ολυμπιακός» (vid)
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 11:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 επί της ΑΕΚ την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας το σερί νικών κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Η Κ17 του Θρύλου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Τάσος Θέος.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για την εικόνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι οι παίκτες του να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τάσος Θέος αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι κάποιοι παίκτες από την ομάδα ανεβαίνουν επίπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι όσοι βρίσκονται στο σύλλογο θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να βοηθούν την ομάδα κάθε φορά που αυτό είναι αναγκαίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ:

«Θέλαμε να συνεχίσουμε στις καλές εμφανίσεις και με ένα καλό αποτέλεσμα έπειτα από το ματς με τον Ατρόμητο. Εχουμε πει στα παιδιά ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα παιχνίδια θέλουμε να βλέπουμε την εξέλιξή τους την ατομική αλλά και την ομαδική. Σήμερα είδαμε ένα ματς στο οποίο βγάλαμε πολλά πράγματα από αυτά που θέλουμε για την ποιότητα που διαθέτουμε αλλά και ως Ολυμπιακός. Με πλήρη έλεγχο, με πρωτοβουλία κινήσεων, με επιθετικό παιχνίδι, με πίεση ψηλά, με ωραίες φάσεις, με συνδυαστικό παιχνίδι και χωρίς κινδύνους πίσω. Ηταν ένα ολοκληρωτικό ματς για τα παιδιά και πρέπει να κρατήσουμε όλα τα καλά στοιχεία που έβγαλαν και να συνεχίσουμε έτσι, βγάζοντας ακόμη περισσότερα πράγματα μέσα από τη δουλειά. Οπως έχω πει από την αρχή της χρονιάς αυτά τα παιδιά έχουν ποιότητα, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα την ομαδική λειτουργία και πάνω απ’ όλα ο Ολυμπιακός».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν καλό πρόσωπο:

«Αυτό το λέμε συνέχεια στα παιδιά. Εχουμε ένα ρόστερ 23 ποδοσφαιριστών και τους τερματοφύλακες και όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση μέσα από τις προπονήσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι όταν βλέπουμε παιδιά που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, να αγωνίζονται και να ανταποκρίνονται και να δείχνουν ότι έχουν την ποιότητα για να σταθούν στον Ολυμπιακό, αλλά και να βοηθήσουν την ομάδα. Πάντα προς το τέλος χρειάζονται όλοι οι παίκτες, γιατί είτε κάποια παιδιά με πολλές συμμετοχές βγάζουν κούραση, είτε υπάρχουν διεθνείς με την εθνική ομάδα, όπως είχαμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά και από τις κάρτες. Πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να βοηθάμε την ομάδα, ώστε να βγάζουμε το πρόσωπο που θέλουμε ως Ολυμπιακός».

Για την επιβράβευση παικτών από την ομάδα, όπως ο Μποσκουΐδης και Νικόλης, που υπέγραψαν το προηγούμενο διάστημα επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα αυτό δίνει κίνητρο και στα παιδιά αυτά που επιβραβεύονται, αλλά και στους υπόλοιπους ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ ανά πάσα στιγμή και είναι για αυτά τα παιδιά. Είναι το μέλλον της ομάδος και μέσα από τη σκληρή δουλειά η ομάδα βοηθάει σε αυτό το κομμάτι και για εμάς να κάνουμε καλύτερη δουλειά, αλλά φυσικά και για τα παιδιά να έχουν ένα μεγάλο κίνητρο να βρίσκονται και να πλαισιώνονται σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και να βλέπουν στην ουσία τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Αήττητες οι ομάδες της Ακαδημίας του Θρύλου

Αήττητες οι ομάδες της Ακαδημίας του Θρύλου

Οι ομάδες της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με εκείνες που δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League να μετρούν 6 νίκες και 4 ισοπαλίες αυτή την εβδομάδα.

Έκοψε την πίτα του το μέλλον του Θρύλου (pics)

Έκοψε την πίτα του το μέλλον του Θρύλου (pics)

Καλή χρονιά με πολλές κούπες και τίτλους ευχήθηκαν όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. To «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι Νικολάου, Ανδρούτσος.

Η επιτυχία θα συνεχιστεί… (vid)

Η επιτυχία θα συνεχιστεί… (vid)

Μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε στο «Scouting Camp» στο Ρέθυμνο, η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα στο 2018 έχει επιλέξει και άλλες πόλεις...