Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί είναι οι κανόνες του Ιμπαγάσα

Αυτοί είναι οι κανόνες του Ιμπαγάσα
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 11:09

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τα όσα πέτυχε στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, ο Αργεντινός είναι γενικός αρχηγός στην Κ-20 της ομάδας και στο olympiacos.org θα διαβάσετε τους κανόνες του, προκειμένου να οδηγήσει τα παιδιά στην επιτυχία.

Αναλυτικά το κείμενο...

Φορώντας τη φανέλα με το "Νο7" μεγαλούργησε στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Ξεκίνησε από τη Λανούς, ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαγιόρκα, έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Βιγιαρεάλ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ή "Ελ Κάνιο", "υπηρέτησε" με πάθος την θέση "Νο10" και παίζοντας πάντα με μυαλό και με πάθος αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι Γενικός Αρχηγός στην Κ-20 του Ολυμπιακού. Δουλεύει καθημερινά με τα παιδιά στις προπονήσεις, παρακολουθεί όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής νέων παικτών και συχνά πυκνά πραγματοποιεί επισκέψεις στις Σχολές του Ολυμπιακού για να μιλήσει στα παιδιά.

Εάν του ζητήσουμε να μας αποκαλύψει επτά κανόνες για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο, ο άνθρωπος που λέει πως "η μπάλα τρέχει και όχι ο ποδοσφαιριστής", θα σου πει: "

1. Ταπεινότητα.

2. Προσωκικότητα.

3. Νοημοσύνη.

4. Σκληρή δουλειά.

5. Σεβασμός.

6. Τεχνική.

7. Εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης

Στη Σουρωτή, την Κυριακή

Στη Σουρωτή, την Κυριακή

Την Κυριακή (25/2) και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων

H «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη- Αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» Βοΐλης και Ξενιτίδης.

Ερχονται ντέρμπι που κρίνουν το πρωτάθλημα (pic)

Ερχονται ντέρμπι που κρίνουν το πρωτάθλημα (pic)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να τα δώσουν όλα στις επόμενες δύο αγωνιστικές κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρουν τις νίκες και να μείνουν ζ«ζωντανοί» στο κυνήγι του τίτλου.

Δείτε πώς έγινε το 2-0... (vid)

Δείτε πώς έγινε το 2-0... (vid)

Δείτε μέσω της κάμερας του gavros.gr πώς οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το πέναλτι του Βάρκα.