Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατάμε τη νίκη» (vid)

«Κρατάμε τη νίκη» (vid)
Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 - 10:34

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα, ένα αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Τάσο Θέο.

Ο τεχνικός του Θρύλου σε δηλώσεις του στο gavros.gr μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, ωστόσο το σημαντικό και αυτό που κρατάει είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

Επίσης, επισήμανε ότι η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αυτό που της έλλειψε ήταν μόνο η τύχη, ώστε να κλειδώσει το ματς με ένα 2ο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Θέου:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Σίγουρα σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν όντως πολύ καλοί, έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε με την ποιότητα που διαθέτουν αυτά τα παιδιά. Στο 2ο μέρος λίγο αγχωθήκαμε, λίγο δεν δημιουργήσαμε όπως θέλαμε και όπως έχουμε μάθει στο κομμάτι λειτουργίας του παιχνιδιού. Παρόλο αυτά παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που διαθέτει αρκετά καλούς παίκτες. Κρατάμε τη νίκη τους 3 βαθμούς και το 1ο ημίχρονο από θέμα λειτουργίας της ομάδας, ώστε να συνεχίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να μπορούμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη με ένα 2ο γκολ αν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες:

«Πιστεύω ήταν στην ημέρα, γιατί τα παιδιά έχουν καταφέρει να έχουν την καλύτερη επίθεση. Εχουμε βάλει πολλά γκολ στο πρωτάθλημα. Πιστεύω σήμερα ίσως επειδή θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, μετά από αυτή κόντρα στον Πανιώνιο και ίσως δεν μας ήθελε στην τελική προσπάθεια. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε φάσεις, στο 2ο είχαμε το δοκάρι με τον Γεωργαντή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, απλά δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Κρατάμε το μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό, καθώς έχουμε δεχτεί στο γήπεδό μας μόνο ένα τέρμα και πάνω σε αυτό και στην ποιότητα της ομάδας χτίζουμε τη συνέχεια για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Θετικός απολογισμός για την Ακαδημία

Θετικός απολογισμός για την Ακαδημία

Οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνέχισαν και αυτή την εβδομάδα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις- Πέτυχε χατ- τρικ ο Γιάγκο Ιμπαγάσα στην Κ15 του Θρύλου.