Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασαν οι Νέοι

Έχασαν οι Νέοι
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 - 13:31

Τον Πλατανιά αντιμετώπισαν σήμερα για την 25η αγωνιστική, εκτός έδρας, στο Μάλεμε οι Νέοι του Ολυμπιακού και δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα γνώρισαν την ήττα με 2-1 και μετά από 24 αγώνες, έμειναν στους 51 πόντους και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο Πλατανιάς έφτασε τους 20 σε 22 αγώνες και κέρδισαν ένα παιχνίδι που πραγματικά ούτε οι ίδιοι δεν θα το πίστευαν.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ξενιτίδη (82') και του Βάρκα (88') ενώ ο Πλατανιάς που ήταν καλύτερος, έμεινα με 10 (Λάμτσε 88').

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με 1-0 στο 45' με γκολ που σημείωσε ο Σινγκ και με 2-0 στο 76' με τέρμα του Πουρζιτίδη. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με τον Γιάννη Βάρκα στο 79'.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Βασιλάκης, Μαρκουλάκης, Κατσαρός, Λάμτσε, Πουρζιτίδης, Τζουανάκης, Ζίκο, Αναστασόπουλος, Μαθιουδάκης, Σινγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Πανάγου, Γαλούπης, Ράμα, Τσιμπούκας, Πέιος (69' Κουγιός), Τσιριγώτης (60' Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Κατσούκης (54' Βοϊλης), Βρουσάι

Διαβάστε επίσης

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Πύργου!

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Πύργου!

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συνεχίζει τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα, κάτι το οποίο έκανε με απόλυτη επιτυχία και στον Πύργο Ηλείας.