Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Κύπελλο Σχολών η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό»

Στο Κύπελλο Σχολών η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 12:10

Το Κύπελλο Σχολών πραγματοποιήθηκε ανήμερα των 93 γενεθλίων του Ολυμπιακού με τις Σχολές των «ερυθρόλευκων» να αγωνίζονται και να γιορτάζουν στη Βούλα για το μεγαλείο του συλλόγου. Στο συγκεκριμένο Κύπελλο συμμετείχε ως καλεσμένη και ομάδα της Ακαδημίας «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό».

Η συγκεκριμένη ομάδα η οποία απαρτίζεται από παιδιά από τα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο τουρνουά, γεμίζοντας χαρά από το παιχνίδι.

Στους συγκεκριμένους αγώνες για το Κύπελλο Σχολών, το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο με τη συμμετοχή 12 ομάδων στην κατηγορία Τζούνιορ και άλλες 12 στην κατηγορία Προ-Τζούνιορ αγωνίστηκαν εκατοντάδες παιδιά από τις Σχολές και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η τελική του φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη.

Η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό» τιμήθηκε από τις Σχολές και έδωσε φιλικό παιχνίδι Unified με τις Σχολές Ένωση Ρέντη και Περάματος. Τα παιδιά των τριών ομάδων που συγκρότησαν δυο νέες ομάδες χάρηκαν το παιχνίδι και έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει! Η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό» στο τέλος του αγώνα της απένειμε στη Σχολή Πετρούπολης- τμήμα Junior, το Δίπλωμα “Fair Play”.

Διαβάστε επίσης

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Πύργου!

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Πύργου!

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συνεχίζει τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα, κάτι το οποίο έκανε με απόλυτη επιτυχία και στον Πύργο Ηλείας.

Έχασαν οι Νέοι

Έχασαν οι Νέοι

Την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά γνώρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού και φαίνεται πως το πρωτάθλημα απομακρύνεται.