Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σεμινάριο των Κεντρικών Σχολών στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Σεμινάριο των Κεντρικών Σχολών στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 15:32

Το πιο σημαντικό στον Ολυμπιακό είναι να μπορέσουν να μάθουν στα μικρά παιδιά και στους γονείς κάποια πολύ σημαντικά πράγματα πάνω στον αθλητισμό, τη ψυχολογία και την διατροφή τα οποία έχουν ως στόχο την διαμόρφωση σωστών αθλητών με αξιόλογους χαρακτήρες.

Προς αυτή την κατεύθυνση το απόγευμα της Πέμπτης (15/03) πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» διπλό σεμινάριο ψυχολογίας-διατροφής στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού.

Η συμμετοχή των γονέων και των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, τα οποία προέρχονται από τις Σχολές του Θρύλου σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια. Όλοι είχαν την ευκαιρία ν' ακούσουν τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη και την Διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου να μιλούν για την συμπεριφορά πριν και μετά τους αγώνες αλλά και για τις κατάλληλες τροφές των αθλητών.

Οι δυο επιστήμονες δέχτηκαν δεκάδες ερωτήσεις και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. Το παρών στο Σεμινάριο έδωσε και ο Διευθυντής Σχολών Βασίλης Νάνος.

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια με εκτός έδρας μάχες

Συνέχεια με εκτός έδρας μάχες

Και οι 3 ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Superleague παίζουν εκτός έδρας αυτή την εβδομάδα.