Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν και από το Περιστέρι οι Έφηβοι του Θρύλου

Πέρασαν και από το Περιστέρι οι Έφηβοι του Θρύλου
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 13:50

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Κ17 του Ολυμπιακού πέρασε από το γήπεδο του Ατρομήτου με 2-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου του.

Οι Έφηβοι του Θρύλου έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τη διάθεσή τους να πάρουν το τρίποντο, πιέζοντας τους αντιπάλους τους και καταφέρνοντας μάλιστα μόλις στο 6’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε ωραίο τέρμα με πλασέ του Γλυνού.

Ο ίδιος παίκτης στο 28’ με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Μαρτίνη διπλασίασε τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι συνέχισαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να πιέζουν και για 3ο γκολ, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τάσου Θέου κατέβασαν ταχύτητα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να μειώσει στο σκορ στο 79’ με τέρμα που σημείωσε ο Μουρντένης στο 79’ του αγώνα, χωρίς ωστόσο οι γηπεδούχοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1: Κοκολέσης, Καλλιμούκος, Ρίζος, Πολίτης, Γιαννακίδης, Αλτάνης (46’ Καστόρης), Δαχτυλίδης (70’ Σκλιας), Σάσσαλος, Βαγγέλης (59’ Μπουρντένης), Ζούνης (87’ Τσουρουλάς), Σελληνάς (44’ Ρονάλντο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2: Καραργύρης, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Μικρός, Μποσκουϊδης (46’ Γκοτζαμανίδης), Γλυνός, Τσακίρης (62’ Ντούλος), Νικόλης, Ζαχαράκης (77’ Μπουλάρι), Φέκκας (85’ Γεωργαντής), Ντότης (70’ Μούγιος).

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια με εκτός έδρας μάχες

Συνέχεια με εκτός έδρας μάχες

Και οι 3 ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Superleague παίζουν εκτός έδρας αυτή την εβδομάδα.