Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλαν αντίδραση οι Νέοι του Θρύλου

Έβγαλαν αντίδραση οι Νέοι του Θρύλου
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 19:05

Αντίδραση έβγαλαν οι Νέοι του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ20.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ ειδικά στο πρώτο μέρος. Αντίθετα ο Λεβαδειακός κλείστηκε στο μισό γήπεδο και έπαιζε κυρίως αμυντικά προκειμένου να «κλειδώσει» τον Ολυμπιακό.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 81’ από τον Τσιμπούκα. Ο Χατζηιωαννίδης, εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλους πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τσιμπούκας με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Παπαθανασίου, Σαλιάι, Φασσάς, Βλαβιανός, Λιάγκας, Τζελάι, Δήμος, Κουκοβίνος, Ιωαννίδης, Βήχος, Πόρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Τσιμπούκας, Πέιος, Φυτόπουλος (76’ Ζιάκας), Τσερκώνης (69’ Κατσούκης), Χατζηιωαννίδης, Βρουσάι, Τσιριγώτης (61’ Βοϊλης).

Διαβάστε επίσης

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το προπονητικό κέντρο του Θρύλου διαρκώς αναβαθμίζεται από τη διοίκηση της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα ώστε να παρέχουν στους ανθρώπους του συλλόγου όλα όσα χρειάζονται.