Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταιγιστικοί οι Παίδες

Καταιγιστικοί οι Παίδες
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 18:00

Εντυπωσιακότατοι ήταν οι Παίδες του Ολυμπιακού. Η ηλικιακή ομάδα Κ-15 των «ερυθρολεύκων» σάρωσε τον Πλατανιά, επικρατώντας με το ευρύ 9-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ-15.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Λιάτσος (4’, 15’), Σταμούλης (30’), Κίτσος (44’), Ντόη (51’), Γιγίνης (62’), Συρμής (67’) Σπυριδάκης (74’), Λιοφάγος (76’).

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε οτι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δύο δοκάρια, στο 43' με τον Κατσογιάννη και στο 60' με τον Ιμπαγάσα.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Ανωμεριανάκης, Καλογεράκης, Γκολόση, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Σελάμης, Μπουρδάκης, Καλλιβρετάκης, Γύπαρης, Γιακουμάκης, Ζαχαράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόκου, Κατσόγιαννης (54’ Κασέμι), Γιγίνης, Τσιουρής, Μπονέλης (60’ Γαρμπής), Ντόη, Συρμής, Λιοφάγος, Λιάτσος (45’ Ιμπαγάσα), Κίτσος (45’ Σπυριδάκης), Σταμούλης (60’ Παστράς).

Διαβάστε επίσης

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το προπονητικό κέντρο του Θρύλου διαρκώς αναβαθμίζεται από τη διοίκηση της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα ώστε να παρέχουν στους ανθρώπους του συλλόγου όλα όσα χρειάζονται.