Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού ο Σισέ (pics, vid)

Στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού ο Σισέ (pics, vid)
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 19:22

Στην σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο βρέθηκε ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, αποθεώθηκε από περισσότερα από 450 και πλέον παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σχολών των «ερυθρολεύκων», δίνοντας τους τις συμβουλές του.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να χαλάσει και σε κανέναν το χατίρι, μοιράζοντας έτσι αυτόγραφα σε όλους, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με μικρούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο Διευθυντής Σχολών, Βασίλης Νάνος και ο Επικεφαλής Scouting της Ακαδημίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Το πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού, πλέον έχει γίνει θεσμός και πόλος έλξης για τους αθλητές του Θρύλου, αλλά και για προπονητές και γονείς, και θα ολοκληρωθεί και φέτος με τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές Ρέντη, Αλίμου, Ταύρου, Ηλιούπολης, Σαλαμίνας, Αιγάλεω, Περάματος, Μεγάρων, Πετρούπολης και Μενιδίου στις κατηγορίες «Αστεράκια», Προ Τζούνιορ, Τζούνιορ και Παμπαιδικό. Παράλληλα με το Πρωτάθλημα Σχολών την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ξεκίνησε και το Κύπελλο Σχολών το οποίο είναι μια εξίσου ανταγωνιστική διοργάνωση.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις «επικές» μάχες που γίνονται κάθε εβδομάδα στο πρωτάθλημα σε όλα τα γήπεδα της Αττικής, αλλά πάνω από όλα οι Σχολές του Ολυμπιακού τηρούν το fair play και ως μια δεμένη οικογένεια αυξάνονται και πληθύνονται κάθε χρόνο.

Δείτε και το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού (vid)

Το προπονητικό κέντρο του Θρύλου διαρκώς αναβαθμίζεται από τη διοίκηση της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα ώστε να παρέχουν στους ανθρώπους του συλλόγου όλα όσα χρειάζονται.