Ντουντούκα
Όλοι ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και πρώτος χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και πρώτος χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 16:17

Στο πλευρό του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται η Σχολή των «ερυθρόλευκων» στα Χανιά.

Οι Κρητικοί με ανακοίνωσή τους θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και πρώτος χάρη στην αγάπη και στο πάθος του Μαρινάκη.

Επίσης, υπογράμμισαν ότι ο Θρύλος βρίσκεται πάντα δίπλα τους, ενώ επισήμανε τέλος ότι όλοι αισθάνονται περήφανοι και τυχεροί για όλα όσα έχουν ζήσει με τη βοήθεια των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Ολυμπιακού στα Χανιά:

«Έχοντας την τιμή να είμαστε από το 2003 μια από τις πρώτες σχολές ποδοσφαίρου που ο Ολυμπιακός ίδρυσε στην Ελλάδα και έχοντας ζήσει από κοντά όλα αυτά τα χρόνια την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβληθεί για την καθιέρωση του Ολυμπιακού ως ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου, τόσο σε επίπεδο Α΄ ομάδας όσο και σε επίπεδο ακαδημιών, αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια και τύχη που ανήκουμε σε αυτήν την οικογένεια και είμαστε υπό την καθοδήγηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού συλλόγου 15 χρόνια τώρα.

Αισθανόμαστε περήφανοι και τυχεροί για όλα αυτά που έχουμε ζήσει, για όλα αυτά που έχουμε μάθει και για όλα αυτά που έχουμε μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά της πόλης μας, όλα αυτά τα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι καθημερινά δίπλα μας με κάθε τρόπο. Μας προσφέρει τεχνογνωσία, μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τ’ αστέρια του, αξιολογεί συνεχώς τα παιδιά της Σχολής μας, αλλά και τα παιδιά όλης της Κρήτης, μας δίνει την δυνατότητα να τον εκπροσωπούμε σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Η αδελφοποίηση και η προσφορά σε κοινωνικά ιδρύματα της πόλης μας, η πραγματοποίηση πάρα πολλών δράσεων εθελοντισμού, η πραγματοποίηση Σχολών Γονέων αλλά και η διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων, καθώς και η συμμετοχή μας σε αγώνες και τουρνουά διεθνούς εμβέλειας, είναι κάποια από αυτά.

Ακόμα η διαρκής επιμόρφωση των προπονητών και των στελεχών μας, καθώς και η διαρκής παρακολούθηση και αξιολόγηση των παιδιών της σχολής μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, είναι αυτά που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μας προσφέρει σε καθημερινή βάση.

Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και πρώτος χάρη στην αγάπη και το πάθος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γι’ αυτόν. Εμείς σ’ επίπεδο Σχολών εισπράττουμε αυτή την αγάπη και έχουμε υποχρέωση να την ανταποδώσουμε.

Ως Σχολή Χανίων στηρίζουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις τον Ηγέτη που έχει δώσει 7 σερί πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό και τον έχει κάνει σπουδαίο στην Ευρώπη. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει τα θεμέλια για έναν ισχυρό Ολυμπιακό και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμη πιο σπουδαία πράγματα!

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χανίων».

Διαβάστε επίσης