Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι δυνατός γιατί έχει ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι δυνατός γιατί έχει ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 16:08

Το ευχαριστώ της στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι της Σχολής των «ερυθρόλευκων» στα Μέγαρα.

Με ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι είναι υπερήφανοι που έχουν ως ηγέτη τους τον Μαρινάκη μαζί με τον οποίο δεν φοβούνται, τίποτα όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Επίσης, υπογράμμισαν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατός γιατί έχει ως ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι παθιασμένος με την ομάδα, με τις νίκες και με τις κούπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Ολυμπιακού στα Μέγαρα:

«Για εμάς και τα παιδιά της Σχολής μας ο Ολυμπιακός είναι πάθος. Είναι ο αθλητισμός, είναι η διέξοδος, είναι η μεγάλη μας αγάπη.

Μια αγάπη που μας κάνει τόσο καλό.

Ο Ολυμπιακός δίνει στα παιδιά μας τα ποδοσφαιρικά και τα κοινωνικά ερεθίσματα που χρειάζονται για ν’ αντιμετωπίσουν τη ζωή όταν θα την πάρουν στα χέρια τους.

Ο Ολυμπιακός μας κάνει συνεχώς χαρούμενους και όπως είχε εύστοχα σημειώσει ο Ηγέτης μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης τα παιδιά μας πηγαίνουν κάθε Δευτέρα χαρούμενα στο σχολείο.

Γιατί κέρδισε η ποδοσφαιρική ομάδα, γιατί κατακτήθηκε κάποιος ευρωπαϊκός τίτλος από τον Ερασιτέχνη… Πολλά γιατί.

Γιατί όμως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι τόσο δυνατός;

Μα γιατί έχει Ηγέτη τον κ. Μαρινάκη.

Έναν άνθρωπο παθιασμένο με τον Ολυμπιακό, με τις νίκες, με τις κούπες.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε στο Δίκτυο του Ολυμπιακού και είμαστε ακόμη πιο περήφανοι που έχουν ως οδηγό μας τον κ. Μαρινάκη με τον οποίο δεν φοβόμαστε τίποτα.

Αντιθέτως κάθε ημέρα ελπίζουμε σε πιο ωραίες ημέρες.

Ευχαριστούμε Θερμά για όλα Πρόεδρε...

Με εκτίμηση

Σχολή Μεγάρων».

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα ο Καραταΐδης

Δίπλα στην ομάδα ο Καραταΐδης

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Λάρισα στο ματς των Νέων με την ΑΕΛ, δίνοντας συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους.

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Κ20 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς και από τα συγχαρητήρια των «βυσσινί» και του Αλέξη Κούγια αλλά και των «ερυθρόλευκων» στους παίκτες της ομάδας.