Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με πρωτεργάτη και οδηγό τον Βαγγέλη Μαρινάκη γράφουμε ιστορία»

 «Με πρωτεργάτη και οδηγό τον Βαγγέλη Μαρινάκη γράφουμε ιστορία»
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 11:39

Περήφανοι που εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό τόνισαν πως είναι με ανακοίνωσή τους οι Σχολές των «ερυθρόλευκων» στην Κύπρο.

Οι άνθρωποι των Σχολών του Θρύλου θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα τους έχει προσφέρει, τονίζοντας ότι με οδηγό και πρωτεργάτη εκείνον συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπογράμμισαν πως βρίσκονται στο πλευρό του ηγέτη της ομάδας, επισημαίνοντας ότι θα δηλώσουν παρών σε νέα οράματα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο:

«Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά».

Με τους στίχους αυτούς του Μάνου Χατζιδάκη από το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά», ταιριάζει απόλυτα και η δική μας ιστορία εδώ στην Κύπρο ως Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μια ιστορία και μια πορεία η οποία ξεκίνησε πριν 17 χρόνια όχι με 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά αλλά με 27 παιδιά τα οποία πολύ γρήγορα έφτασαν τα 800 περίπου. Ένας τεράστιος αριθμός παιδιών από όλη την Κύπρο τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες μας, μεγαλώνουν μαζί μας και ανδρώνονται ποδοσφαιρικά και κοινωνικά για χάρη των ίδιων τους των εαυτών αλλά και των γονέων τους αλλά και για χάρη του Πειραιά όπως λέει και το τραγούδι αλλά και για χάρη της τιμημένης και δοξασμένης φανέλας της αγαπημένης μας ομάδας.

Μέσα από μια ειλικρινή και στενότατη συνεργασία με του Ρέντη και μια καθημερινή επαφή και επικοινωνία που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μαζί σαν μια οικογένεια και μια γροθιά πετύχαμε το ακατόρθωτο. Πετύχαμε να είμαστε και να θεωρούμαστε μια από τις μεγαλύτερες αλλά και ποιοτικότερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στο νησί, με πλούσια ποδοσφαιρική αλλά και κοινωνική δράση. Δεν είναι τυχαία η περσινή μας βράβευση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τα πιο πάνω επιτεύγματα μας, μια βράβευση την οποία έχουμε παραδώσει στην διοίκηση και τους συνεργάτες μας από του Ρέντη για να τους ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνουν να είμαστε συνεργάτες και μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ, και την οποία έστω και καθυστερημένα αφιερώνουμε στον ένα και μοναδικό μας ηγέτη και πατέρα, τον πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη. Το όραμα του για ένα τεράστιο σύλλογο περνάει μέσα από την δημιουργία μιας τεράστιας υποδομής τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό, αλλά και μέσα από μια πλούσια κοινωνική δράση με προσφορά και βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και σε κοινωφελή φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε την τιμή να πρεσβεύουμε και να αντιπροσωπεύουμε στην Κύπρο το πιο πάνω πολύπλευρο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται από την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού με πρωτεργάτη και οδηγό τον πρόεδρο μας.

Σε ευχαριστούμε πρόεδρε και σε ευγνωμονούμε για τις ευκαιρίες που μας δίδεις και δηλώνουμε παρόν σε νέες προκλήσεις και οράματα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για τον τεράστιο σύλλογο μας.

Δεν κρύβουμε παράλληλα το δικό μας μεγάλο όνειρο για την δημιουργία των δικών μας ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και την δημιουργία της δικής μας επαγγελματικής ομάδας στην Κύπρο με το όνομα του Ολυμπιακού Πειραιώς γεγονός το οποίο θα βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην Κυπριακή κοινωνία και στον αθλητισμό και που θα μας ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στην συνείδηση του κόσμου στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Κ20 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς και από τα συγχαρητήρια των «βυσσινί» και του Αλέξη Κούγια αλλά και των «ερυθρόλευκων» στους παίκτες της ομάδας.