Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε όραμα για τις Σχολές μας, τις “απογείωσε”»

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε όραμα για τις Σχολές μας, τις “απογείωσε”»
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 18:07

Μία ακόμα Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, αυτή στην Πεντέλη, με ανακοίνωσή της στηρίζει τον ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη, επισημαίνοντας ότι «Ο Ολυμπιακός προσφέρει τεράστιο έργο στην κοινωνία μέσω των Σχολών του και είμαστε τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το μέλλον κάθε τόπου είναι το παιδί. Όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο έχουμε την υποχρέωση να εκπαιδεύσουμε τα νέα παιδιά και να τους παρέχουμε τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν στη ζωή τους.

Η αποστολή μας δεν σταματάει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δουλεύουμε με νέα παιδιά και πλάθουμε χαρακτήρες. Αυτή είναι η σημαντικότερη αποστολή μας. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο Σχολών. Γιατί είναι ο μοναδικός σύλλογος που μπορεί να μας δείξει το μέλλον. Οι παροχές από τον Ολυμπιακό προς τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς της Σχολής μας είναι πολύ σημαντικές και υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας.

Εμείς ζητάμε ένα και ο Ολυμπιακός μας προσφέρει τρία. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός προσφέρει τεράστιο έργο στην κοινωνία μέσω των Σχολών του και είμαστε τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε την στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχε όραμα για τις Σχολές μας τις «απογείωσε». Στον Ολυμπιακό πετάμε ψηλά αλλά πατάμε γερά στα πόδια μας!

Σχολή Πεντέλης»

Διαβάστε επίσης

Έζησαν το όνειρό τους! (vid, pics)

Έζησαν το όνειρό τους! (vid, pics)

Τα παιδιά της ξεχωριστής ομάδας της Ακαδημίας του Θρύλου «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό» είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα πρότυπά τους, τους παίκτες της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων».