Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίδειξη δύναμης από τους Νέους του Θρύλου

Επίδειξη δύναμης από τους Νέους του Θρύλου
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 15:30

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ20 του Ολυμπιακού, η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης για την 28η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Νέοι του Θρύλου ήλεγξαν από το πρώτο λεπτό την αναμέτρηση και θα μπορούσαν να είχαν νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Μόλις στο 2’ της αναμέτρησης ο Κατσούκης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Βοΐλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνέχισε να πιέσει για το γκολ και στο 21’ είχε δοκάρι, όταν ο Γεωργάκας πήγε να στείλει άθελά του την μπάλα στην εστία του, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βοΐλης έχασε πάλι τρομερή ευκαιρία να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ωστόσο και πιο συγκεκριμένα στο 64’ ο Κωστανάσιος έκανε το 1-0 έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Τσερκώνη. Ο ίδιος παίκτης στο 70’ έκανε και το 2-0 έπειτα από ασίστ του Κατσούκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μάλιστα, στη συνέχεια του ματς ο Θρύλος πάλεψε για ακόμη ένα γκολ, είχε δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες και πάλι με τον Βοΐλη, ο οποίος ήταν άτυχος και έτσι το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργάκας (67’ Γεωργακόπουλος), Σαβουλίδης, Ματάι, Παππάς, Κατσάρας, Καριμπίδης (65΄ Γιαούπι), Σαρηγιάννης, Μεσσήνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος, Γαλούπης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (71’ Φυτόπουλος), Κωστανάσιος (75’ Ζιάκας), Ξενιτίδης, Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης (77’ Τσιριγώτης).

Διαβάστε επίσης