Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε όλοι κοινωνοί του οράματος του Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Είμαστε όλοι κοινωνοί του οράματος του Βαγγέλη Μαρινάκη»
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 15:38

Δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκονται οι άνθρωποι της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, τονίζουν ότι είναι κοινωνοί του οράματος του ηγέτη του Θρύλου, ενώ υπογραμμίζουν πως η ζωή τους είναι ο Ολυμπιακός και τα θέλω του Προέδρου του είναι εντολές για εκείνους, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης:

«Εδώ στην Κρήτη έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ν’ αναγνωρίζουμε τις αξίες και να στηρίζουμε το δίκαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι για πολλά χρόνια στη ζωή μας. Στην καθημερινότητα μας. Στα όνειρα μας. Τα παιδιά της Σχολής μας κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο να παίξουν στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι εύκολο αλλά με την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνει ο Ολυμπιακός τόσο στην Ακαδημία του όσο και στις Σχολές του δεν είναι ακατόρθωτο.

Είμαστε όλοι κοινωνοί του οράματος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Θέλει έναν Ολυμπιακό πρωτοπόρο, νικητή και διαφορετικό. Αυτά θέλουμε και εμείς και γι’ αυτά παλεύουμε καθημερινά εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ζωή μας είναι ο Ολυμπιακός και τα θέλω του Προέδρου του είναι εντολές για εμάς.

Σχολή Ηρακλείου».

Διαβάστε επίσης