Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κατακτήσουμε για 2η σερί χρονιά το πρωτάθλημα»

«Να κατακτήσουμε για 2η σερί χρονιά το πρωτάθλημα»
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 16:59

Με ισοπαλία έκλεισε την κανονική περίοδο η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού. Και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο Final-4 της διοργάνωσης, όπου ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Με τον τεχνικό της ομάδας, Τάσο Θέο, να αναφέρεται στο νέο στόχο: «Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδος στο Final-4, αλλά τώρα έχουμε ακόμη έναν πιο σημαντικό. Να κατακτήσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας 15 ημέρες για να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τις μάχες μας στο Αγρίνιο».

Με τον προπονητή των Εφήβων του Ολυμπιακού να συμπληρώνει: «Μέσα από την κανονική περίοδο βελτιώσαμε τα παιδιά ενώ είχαμε την τιμή δυο παίκτες της Κ-17 να προπονηθούν και με την μεγάλη ομάδα. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο και στόχος μας είναι η προώθηση παικτών στην α' ομάδα αλλά και οι τίτλοι».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το 2ο σερί πρωτάθλημα

Με στόχο το 2ο σερί πρωτάθλημα

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού βρίσκονται για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 του πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει στο Αγρίνιο στις 7-9 Μαΐου, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κατακτήσουν και φέτος το τρόπαιο.

Φινάλε με «λευκή» ισοπαλία

Φινάλε με «λευκή» ισοπαλία

Στο 0-0 η Κ17 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Πλατανιά, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Με Ξάνθη στα ημιτελικά.