Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η κορυφή»

 «Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η κορυφή»
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 - 15:38

Πολύ χαρούμενοι αλλά και αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους τόσο ο Τάσος Θέος όσο και ο Γιώργος Φέκκας.

Ο προπονητής και ο αρχηγός της Κ17 του Ολυμπιακού μίλησαν για την παρουσία της ομάδας σε ακόμη ένα Final 4 και τόνισαν πως στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι πάντα η κορυφή και αυτή θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν και αυτό το τριήμερο 7/9 Μαΐου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Θρύλου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός είναι για 10η συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K17. Αυτό όμως είναι ιστορία και στο Αγρίνιο καλούμαστε να την ξεχάσουμε και να παίξουμε για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο με την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος και απαιτητικός σύλλογος και στόχος του πάντα είναι η κορυφή. Μέσα στη χρονιά δουλέψαμε πολύ και φτάσαμε στο Αγρίνιο για να δείξουμε την δουλειά μας και την ποιότητα μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες που θα είναι στην τελική φάση και ξέρουμε πολύ καλά πως για να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο θα πρέπει να κερδίσουμε στον ημιτελικό.

Στην τελική φάση δεν υπάρχει φαβορί. Θα μετρήσει η ποιότητα και η προσωπικότητα των παικτών αλλά και η προσέγγιση του αγώνα στο σύνολο της από κάθε ομάδα. Η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Ευχόμαστε να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες και να κερδίσει το ποδόσφαιρο γιατί αυτή η φουρνιά παικτών είναι τεράστια παρακαταθήκη της Ελλάδος στο άθλημα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Εφήβων των Πειραιωτών τόνισε:

«Η πορεία αυτή της ομάδας φτάνει στο τέλος της στο Αγρίνιο. Μέσα στη χρονιά μάθαμε πολλά νέα πράγματα και σίγουρα βελτιωθήκαμε ως παίκτες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τώρα θα κληθούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια στην τελική φάση, θα κριθούν στις λεπτομέρειες, και συνήθως την κούπα κατακτά αυτός που μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι την θέλει περισσότερο. Εμείς καλούμαστε να παίξουμε με πάθος και να βγάλουμε στο παιχνίδι μας την ποιότητα μας αλλά και το πνεύμα του πρωταθλητή που είναι συνδεδεμένο με τον σύλλογο μας».

Διαβάστε επίσης

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Οι μικροί αθλητές της Σχολής του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα συνάντησαν τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Θρύλου, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες και βιώνοντας μοναδικές στιγμές.