Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισαν με νίκη τη σεζόν οι Νέοι του Θρύλου! (vid)

Έκλεισαν με νίκη τη σεζόν οι Νέοι του Θρύλου! (vid)
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 - 17:30

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Με νίκη έκλεισαν τη φετινή σεζόν οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η Κ20 των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 1-0 στα Γιάννινα του ΠΑΣ και έτσι έφτασε τους 69 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς με αρκετές αλλαγές, αφού πολλοί παίκτες του συλλόγου βρίσκονται στην αποστολή της πρώτης ομάδας για τη βραδινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Ο Βασίλης Βούζας είχε έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια νέα παιδιά, τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, τα οποία έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 1-0 και κλείνοντας με θετικό τρόπο μία όχι καλή σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε συνηθίσει σε πρωτιές και κούπες και στους Νέους της Ακαδημίας του.

Ωστόσο, στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει από την επόμενη κιόλας χρονιά να επιστρέψει στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί, αφού τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Ωστόσο, στο 68’ του αγώνα με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κατσούκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος για ακόμη μία νίκη του Θρύλου τη φετινή σεζόν.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Νέου (Ηπείρου) είδαν οι Πήλιος (52'), Ζώγκος (66') και Φυτόπουλος (70'), Π. Παπαδόπουλος (78'), Πέιος (86').

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κωσταμένας, Μελιγιώτης, Ζώγκος, Γώγος, Νικολόπουλος (69' Τσούνης), Λιάπης, Λιάσος (89' Εμβραϊζογλου), Ζαχαρός (87' Μπισέλας), Κ. Παπαδόπουλος, Πήλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Βούζας) Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης, Τσιμπούκας, Π. Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης, Κουγιός (77’ Ζιάκας), Φυτόπουλος (83’ Πέιος) , Βοΐλης (69’ Τσιριγώτης), Κατσούκης, Τσερκώνης

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Από Γιάννενα… Αγρίνιο για την Κ17

Από Γιάννενα… Αγρίνιο για την Κ17

Πέδρο Μαρτίνς, Κυριάκος Καραταϊδης, Βασίλης Βούζας και ο Φρανσίσκο Κόστα θα δουν από κοντά την προσπάθεια της Κ17 στο Final 4 – Ο ημιτελικός την Δευτέρα με την Ξάνθη

Η ομιλία του Νικολάου (vid)

Η ομιλία του Νικολάου (vid)

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ομάδα των Εφήβων ενόψει της συμμετοχής της στο Final 4 του πρωταθλήματος.