Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… απόλυτος Θέος και ο στόχος του «3 στα 3»

Ο… απόλυτος Θέος και ο στόχος του «3 στα 3»
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 20:47

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό Final 4, κάτι το οποίο αδιαμφισβήτητα άξιζε με βάση την απόδοσή της σε όλη τη σεζόν.

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, η οποία όλοι ελπίζουν να έχει και συνέχεια με την κατάκτηση του τροπαίου την Τετάρτη (09/05) στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, έχει ο Τάσος Θέος.

Ο προπονητής των Εφήβων του Θρύλου έχει καθοδηγήσει με άριστο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του μέχρι τον τελικό, επιθυμώντας σε όλη τη σεζόν η ομάδα του να κερδίζει με ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα οι παίκτες του να έχουν τη σωστή νοοτροπία και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αυτό φαίνεται ότι το έχει πετύχει και μέσα από τα αποτελέσματα, καθώς η ομάδα μοιάζει μία οικογένεια, με το ταλέντο, την ποιότητα και τη σωστή νοοτροπία να οδηγούν τον Θρύλο στις μεγάλες νίκες και προκρίσεις.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του 5ου τίτλου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος, με τον Τάσο Θέο να είναι και εκείνος έτοιμος να προσθέσει ακόμη μία κούπα στο ενεργητικό του.

Αυτή θα είναι η 2η του με τους Πειραιώτες, καθώς σήκωσε το τρόπαιο και την περσινή σεζόν με την Κ17 του Ολυμπιακού. Μάλιστα, έχει κατακτήσει τον τίτλο και με τον Άρη το 2012, έχοντας το απόλυτο, με δύο συμμετοχές σε τελικούς και ισάριθμους τίτλους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα των Εφήβων.

Το 3 στα 3 πλησιάζει κάτι το οποίο αν επιτευχθεί θα έχει και την σφραγίδα του Θέου, ο οποίος έχει καταφέρει να βγάλει τον καλό εαυτό των παικτών της ομάδας, η οποία λειτουργώντας με αρμονία και έχοντας υπομονή και επιμονή έφτασε στον τελικό και ελπίζει να σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης