Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»

«Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 00:28

Μια ακόμα κούπα για την Ακαδημία του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης. Με την Κ17 να κατακτά το πρωτάθλημα στον τελικό του Αγρινίου. Κάνοντας χαρούμενος και τον Γιώργο Παύλου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ που τα προηγούμενα χρόνια είχε καθημερινή τριβή με αυτά τα παιδιά ως Διευθύνοντας Σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, ήταν στο γήπεδο και πανηγύρισε κι εκείνος τον τίτλο.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε: «Είναι μία συνέχεια μέχρι τον τελικό σκοπό, να καταλήξουν αυτά τα παιδιά στην “πρώτη” ομάδα και να παίξουν. Αυτό που θέλω να πω είναι να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο. Έδωσαν την ψυχή τους και το πίστεψαν. Μπράβο και στα παιδιά του Παναθηναϊκού, γιατί είδαμε ένα ωραίο ματς και έκαναν ωραίο παιχνίδι. Είναι παρακαταθήκη για τις ομάδες μας και την Ελλάδα αυτά τα παιδιά».

Συνέχισε, λέγοντας: «Ένα μπράβο για την ποιότητα των παιδιών. Ασφαλώς είναι κίνητρο το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά της Ακαδημίας στην “πρώτη” ομάδα. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε όραμα για να συνεχίσουν τα παιδιά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουν προωθηθεί παιδιά στην “πρώτη” ομάδα αλλά και στο εξωτερικό και προσπαθούν και αυτά από την πλευρά τους, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Ξεχωριστός τίτλος!

Ξεχωριστός τίτλος!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ταξίδεψε στο Αγρίνιο και χάρηκε πολύ με το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Κ17 του Ολυμπιακού.