Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 12:28

Η υπερηφάνεια και τα συναισθήματα που νιώθoυν κάθε χρονιά οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν περιγράφονται με λόγια.

Αμέτρητες κούπες, αμέτρητες χαρές, αμέτρητες νίκες για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη. Όσο υπερβολικό και να ακούγεται σε κάποιους είναι η πραγματικότητα…

Ο Θρύλος σήκωσε ακόμη δύο τρόπαια τη φετινή σεζόν, αυτό στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ, καθώς και της Κ17 στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η χαρά που ένιωσαν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ είναι ανεπανάληπτη και ποτέ κανένας από τους αντιπάλους των Πειραιωτών δεν πρόκειται να τη νιώσει.

Ο Ολυμπιακός έκανε και την Τετάρτη (09/05) αυτό που κάνει κάθε χρονιά και αυτό που μας έχει συνηθίσει κατακτά τίτλους, προσφέρει απίστευτη συγκίνηση σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ και ταυτόχρονα τεράστιο πόνο σε όλους τους αντιπάλους, οι οποίοι βλέπουν τον Θρύλο να γιγαντώνεται σε όλα τα αθλήματα και τμήματα.

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα ήταν η χθεσινή και θα έρθουν και άλλες στη συνέχεια της σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κατακτά αμέτρητες κούπες σε όλα τα αθλήματα, κάτι το οποίο δεν θα δει κανένας άλλος φίλαθλος πέρα εκείνων του Θρύλου.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι του Παναθηναϊκού (1-1 το σκορ στην παράταση).

Ξεχωριστός τίτλος!

Ξεχωριστός τίτλος!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ταξίδεψε στο Αγρίνιο και χάρηκε πολύ με το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Κ17 του Ολυμπιακού.