Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To γκολ του Γκοτζαμανίδη και οι πανηγυρισμοί της Κ17 του Θρύλου! (vids)

To γκολ του Γκοτζαμανίδη και οι πανηγυρισμοί της Κ17 του Θρύλου! (vids)
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 13:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού βγάζοντας απίστευτη ψυχή και πάθος ισοφάρισαν τον αγώνα στο 118’ της παράτασης με τον ΠΑΟ, στέλνοντας τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορούσαν να χάσουν τον τίτλο, έπειτα από την υπερπροσπάθεια που έκαναν για να φέρουν το ματς στα ίσια, κάτι το οποίο τελικά έπραξαν.

Το τελευταίο πέναλτι που χάρισε την κούπα στον Θρύλο για το τελικό 4-3 σε αυτή τη διαδικασία το πέτυχε ο Γκοτζαμανίδης, ο οποίος ήταν ψύχραιμος και έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο.

Φυσικά, στη συνέχεια ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί, ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν οι διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, δίνοντας συγχαρητήρια στου πιτσιρικάδες πρωταθλητές του Θρύλου.

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr το γκολ που έκρινε τον τίτλο, καθώς και τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών και τα συγχαρητήρια των διοικητικών παραγόντων της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε 2 ακόμη κούπες την Τετάρτη (09/05), από την ανδρική ομάδα βόλεϊ και από την Κ17, αποδεικνύοντας ξανά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου.

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι του Παναθηναϊκού (1-1 το σκορ στην παράταση).