Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 17:12

Λαμπρό μέλλον προδιαγράφεται για την Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (09/05) κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος για 5η φορά και 2η διαδοχική.

Οι πρωταγωνιστές του Θρύλου μίλησαν μετά το τέλος του συναρπαστικού τελικού για τη φετινή σεζόν, για τον τελικό, καθώς και για την επόμενη ημέρα της καριέρας τους.

Στο olympiacos.org μίλησαν οι Ηλίας Καραργύρης, τερματοφύλακας του Θρύλου, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Εμιλιάνου Μπουλάρι και Γιώργος Φέκκας, όλοι τους πανευτυχείς για το σπουδαίο επίτευγμά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ηλίας Καραργύρης: «Δεν πέρασε λεπτό που δεν πιστέψαμε ότι δεν θα μπει το γκολ. Μετά το 1-0 υπήρχε για πέντε λεπτά ψυχρολουσία. Μετά πήγε στην ρουλέτα αλλά δεν ήταν δίκαιο. Το αξίζαμε να το πάρουμε πριν από τα πέναλτι. Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην δεύτερη οικογένεια μου που είναι η ομάδα. Δυο οικογένειες, δυο αφιερώσεις».

Νίκος Γκοτζαμανίδης: «Ήταν δύσκολο ματς. Πέρσι πάλι είχαμε φτάσει στα πέναλτι και το είχα ζήσει. Φέτος ήταν η στιγμή μου γιατί πήρα το τελευταίο πέναλτι και οδήγησα την ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχω τρία χρόνια και είμαι τρεις φορές πρωταθλητής. Εύχομαι να τα καταφέρω με την πρώτη ομάδα και την Κ-20. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στο μικρό ξαδελφάκι που έχει γενέθλια και ψηλά»

Εμιλιάνο Μπουλάρι: «Είμαι ενθουσιασμένος που το πήραμε. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Άξια το πήραμε. Το αφιερώνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στον κ. Παύλου, στον Πρόεδρο και στην οικογένεια μου. Εύχομαι εάν δουλέψω σκληρά να φτάσω και να παίξω στην πρώτη ομάδα»

Γιώργος Φέκκας: «Η κατάκτηση των τίτλων είναι κάτι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι το παν. Αυτό που έχει σημασία είναι η ατομική και η ομαδική βελτίωση και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτό είναι το όνειρο μου. Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στον πατέρα μου και στην μητέρα που με βοηθούν καθημερινά, στην ομάδα μου, στη γιαγιά μου που με στήριζε καθημερινά και στον παππού μου που είμαι σίγουρος πως θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά»

Διαβάστε επίσης

Η όμορφη κίνηση των Παύλου και Αμανατίδη!

Η όμορφη κίνηση των Παύλου και Αμανατίδη!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο υπεύθυνος scouting έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟ για την υπερπροσπάθειά τους στον τελικό του πρωταθλήματος.