Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε το Ολυμπιακό πνεύμα, ήμασταν σίγουροι ότι θα το γυρνάγαμε» (vid)

«Έχουμε το Ολυμπιακό πνεύμα, ήμασταν σίγουροι ότι θα το γυρνάγαμε» (vid)
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 15:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή χρονιά στην Κ17 του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Απόστολο Μαρτίνη, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και μέσα σε όλη τη σεζόν είχε μία πάρα πολύ καλή και σταθερή παρουσία, η οποία τον έκανε να ξεχωρίσει.

Ο νεαρός αμυντικός του Θρύλου, ο οποίος διακρίνεται μεταξύ άλλων για τη μαχητικότητα, την ταχύτητα, αλλά και το πολύ καλό του αριστερό πόδι (ενδεικτικό αυτού ότι αναλαμβάνει τις περισσότερες στημένες μπάλες της ομάδας), μίλησε στο gavros.gr μετά την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνης, ήταν φυσικά χαρούμενος για αυτό που πέτυχε μαζί με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, καθώς μέσα από αυτή μπορεί και εκείνος να πετυχαίνει τους στόχους του.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς στα τελευταία λεπτά της παράτασης και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ συγκλονιστικό ματς για την καριέρα μας. Γι’ αυτό παλεύαμε σε όλη τη σεζόν, γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, το 100% και στο τέλος βγήκαμε νικητές. Με ενδιαφέρει η ομάδα. Αφού κερδίσαμε το πρωτάθλημα, όλοι μαζί ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι. Όσο ανεβαίνει η ομάδα, ανεβαίνουμε όλοι μας και αυτό είναι που μετράει».

Στη συνέχεια τόνισε για το γεγονός ότι επέστρεψαν στο ματς: «Έχουμε το Ολυμπιακό πνεύμα που μας έχουν διδάξει και ήμασταν σίγουροι ότι θα το γυρνάγαμε το ματς».

Στο τέλος αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα με την κατάκτηση του τροπαίου, όντας χαμογελαστός και τονίζοντας με μία λέξη: «Χαμός».

Διαβάστε επίσης

Βλέπει «πράσινα» και… αφηνιάζει ο Μπουλάρι!

Βλέπει «πράσινα» και… αφηνιάζει ο Μπουλάρι!

Ο επιθετικός της Κ17 του Ολυμπιακού σκόραρε ένα «χρυσό» γκολ στον τελικό με τον ΠΑΟ στο 118’ στέλνοντας το ματς στα πέναλτι, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του κόντρα στον Παναθηναϊκό.