Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζήτω ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού!»

«Ζήτω ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού!»
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 01:37

Η συλλογή τίτλων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τον τελευταίο καιρό κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, όπως και τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League. Νέα έπαθλα πήραν θέση στην «πλούσια» τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Με τον Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Θρύλου να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις παραπάνω ομάδες για τις επιτυχίες τους. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συγχαίρει τις ομάδες Κ17 του ποδοσφαίρου, αλλά και το βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

O Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση, τους προπονητές και παίκτες της Κ17 του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Θρύλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που μαζί με το πρωτάθλημα γυναικών δείχνουν τη Δύναμη του Ολυμπιακού μας σε όλα τα αθλήματα και σίγουρα και άλλα τρόπαια έρχονται στο λιμάνι από τα άλλα τμήματα του Θρύλου που είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στον πλανήτη.

Ζήτω ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού!»

Διαβάστε επίσης