Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε περήφανοι για τις σχολές μας»

«Είμαστε περήφανοι για τις σχολές μας»
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 20:05

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12/05 το 7ο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Μετά το πέρας των τελικών ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σ’ όλους. Είμαστε περήφανοι για τις Σχολές μας και γνωρίζουμε ότι με σκληρή δουλειά πολλά παιδιά από τις Σχολές παίζουν στην Ακαδημία. Συνεχίστε δυνατά».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος είπε: «Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να φεύγουν χαμογελαστά από το γήπεδο. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ένα ταξίδι έφτασε και φέτος στο τέλος του. Η διοργάνωση έκλεισε 7 χρόνια ζωής και αυτή την περίοδο απέκτησε και αδελφάκι που είναι το Κύπελλο Σχολών. Μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές, στους σχολάρχες, στους γονείς. Σας περιμένουμε όλους στα Summer Camp στις 25 Ιουνίου για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στο σπίτι του Ολυμπιακού, το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη».

Τέλος ο τεχνικός της Κ-17 Τάσος Θέος επεσήμανε: «Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά και τους προπονητές. Ελπίζουμε παιδιά από τις Σχολές μας να εισέλθουν στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού και να φτάσουν έως την πρώτη ομάδα».

Διαβάστε επίσης