Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η έκπληξη του 10ου Λυκείου Πειραιά στους Πρωταθλητές!

Η έκπληξη του 10ου Λυκείου Πειραιά στους Πρωταθλητές!
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 17:16

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης τους πρωταθλητές της Κ17 που φιλοξενεί ο Ολυμπιακός στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Μετά από την επιστροφή τους από το σχολείο και το γεύμα τους στο εστιατόριο της Ακαδημίας, οι πρωταθλητές ενημερώθηκαν ότι η Διεύθυνση του 10ου Λυκείου Πειραιά στο οποίο φοιτούν τους έχει στείλει μια τούρτα με το σήμα της ομάδας αλλά και φωτογραφία τους!

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει το 10ο Λύκειο Πειραιά για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών (13 από την Κ17) του, οι οποίοι είναι απ' όλη την Ελλάδα και διαμένουν στους ξενώνες στο Ρέντη και έχει άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου για το καλό των ποδοσφαιριστών-μαθητών του.

Τα παιδιά αλλά και η Ακαδημία του Ολυμπιακού ευχαριστούν το 10ο Λύκειο Πειραιά για την σπουδαία πρωτοβουλία του η οποία πιστοποιεί την άριστη σχέση των δυο πλευρών αλλά και την ομαδική δουλειά που συντελείται πάντα προς όφελος των μαθητών!

Διαβάστε επίσης

Εμπειρία ζωής! (pics)

Εμπειρία ζωής! (pics)

Η Σχολή Σαλαμίνας του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, βιώνοντας μοναδικές στιγμές, ενώ παρακολούθησαν και το Final 4 της Κ17.