Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην Αμερική ο Νικοπολίδης

Στην Αμερική ο Νικοπολίδης
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 09:29

Παρελθόν αποτελεί από την Ακαδημία του Ολυμπιακού ο Γιάννης Νικοπολίδης. Ο γιος του πρώην τερματοφύλακα και προπονητή του Θρύλου Αντώνη, θα αγωνίζεται πλέον στην ομάδα του πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, στο οποίο θα βρεθεί για τις σπουδές του.

Την είδηση την έκανε γνωστή και ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος μέσω των social media έστειλε στο γιο του το δικό του μήνυμα:

«Η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Γιάννη ξεκινάει ένας καινούργιος. Μακριά από το σπίτι και τη “δική μου φανέλα”.

Πιστεύω στον Γιάννη και του έχω εμπιστοσύνη.

Για την κατανόηση και τη μέχρι τώρα συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δασκάλους του, τους καθηγητές του,τους προπονητές του, και τη διοίκηση του Ολυμπιακού».

Η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Γιάννη ξεκινάει ένας καινούργιος. Μακριά από το σπίτι και τη “δική μου φανέλα”. Πιστεύω στον Γιάννη και του έχω εμπιστοσύνη. Για την κατανόηση και τη μέχρι τώρα συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δακάλους του,τους καθηγητές του,τους προπονητές του, και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. #hoyas#olympiakos#neageniaziridi#georgetown @aris_zafeiratos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikopolidis Antonis (@nikopolidis71) στις

Διαβάστε επίσης

Στη Γαλλία οι Έφηβοι

Στη Γαλλία οι Έφηβοι

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα βρεθεί στο τουρνουά στο Ρεζέ η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Εμπειρία ζωής! (pics)

Εμπειρία ζωής! (pics)

Η Σχολή Σαλαμίνας του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, βιώνοντας μοναδικές στιγμές, ενώ παρακολούθησαν και το Final 4 της Κ17.