Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)

Τιμήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 14:14

Το «παρών» στη φιέστα του Ατρόμητου Κερατσινίου έδωσε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό ματς για την άνοδο του Ατρόμητου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο της Χαραυγής.

Η διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου, υποδέχθηκε θερμά τον Ολυμπιακό, όπου μάλιστα τίμησε τον Ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεγάλη του προσφορά τόσο στο Πειραϊκό όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεγάλος χορηγός του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των σωματείων της πόλης.

Παράλληλα, στη γιορτή τιμήθηκαν τόσο ο Αριέλ Ιμπαγάσα όσο και ο Βαγγέλης Βούζας.

Όσον αφορά τώρα το φιλικό, η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1, έχοντας σκόρερ τους Λάμπρου, Ξενιτίδη, Τσιριγώτη ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκόλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Καλαματιανός, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος , Μικρός, Κιρτζιαλίδης Φυτόπουλος, Τσιριγώτης, Κηπουρός , Χατζηιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Παπαγγελής, Πέιος , Αγιώτης, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Τασιάς, Τσαγκαλίδης , Βάρκας, Ξενιτίδης.

Ατρόμητος Κερατσινίου: Μπαλαφούτης, Κλόκουζας, Μπάμι, Φούντας, Χονδρουδάκης, Παπαδάτος, Ματράκας, Πούλι, Λέκκας, Τσιανάκας, Όργκεν. Έπαιξαν και οι Μαυράκης, Τραμουντάνα, Μαυριδόγλου, Κορέτσης, Τσιρίδης, Ροδουσάκης, Κοσμίδης.

Διαβάστε επίσης

Στη Γαλλία οι Έφηβοι

Στη Γαλλία οι Έφηβοι

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα βρεθεί στο τουρνουά στο Ρεζέ η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.