Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην 7η θέση οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Στην 7η θέση οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 - 14:02

Η Κ17 του Ολυμπιακού λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο ταξίδεψε στην Γαλλία όπου συμμετείχε σε ένα πολύ υψηλών προδιαγραφών με μεγάλο ανταγωνισμό τουρνουά.

Οι Έφηβοι του Θρύλου κατάφεραν να πάρουν στο συγκεκριμένο τουρνουά την 7η θέση, επικρατώντας στο τελευταίο τους παιχνίδι με 1-0 της Εθνικής ομάδας της Μπουρκίνα Φάσο.

Το γκολ της νίκης για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε ο Γιώργος Ζαχαράκης, δίνοντας έτσι και την 7η θέση στον Θρύλο στο Ρεζέ.

Ο Ολυμπιακός έχοντας υψηλό ανταγωνισμό ανταποκρίθηκε πλήρως και θα βρισκόταν στη ζώνη των μεταλλίων αν δεν είχε πληρώσει την αστοχία του στη διαδικασία των πέναλτι το Σάββατο (19/05). Ωστόσο, σε έξι αγώνες είχε πολύ καλά διαστήματα και επιβεβαίωσε τα πολύ καλά λόγια που έχει ακούσει η ομάδα για την πορεία της τη φετινή σεζόν.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.

Να σημειωθεί ότι η «ερυθρόλευκη» αποστολή επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (21/05) στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

«Σπουδαία εμπειρία»

«Σπουδαία εμπειρία»

Ο Τάσος Θέος μίλησε για το τουρνουά της Κ17 του Ολυμπιακού στη Γαλλία, όπου συμμετείχε τερματίζοντας στην 7η θέση.

Αποκλεισμός στα πέναλτι στο Μπεζιέ

Αποκλεισμός στα πέναλτι στο Μπεζιέ

Η Κ17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ηττήθηκε δις στα πέναλτι και πλέον θα αγωνιστεί την Κυριακή 20/05, κόντρα στη Μπουρκίνα Φάσο για τις θέσεις 7-8.